Telefoonnummer:
0546434058
Telefoonnummer: 0546434058

Praktijkondersteuners

De praktijkondersteuner-somatiek (POH-s), Suzanne Westhuis heeft een medische opleiding gedaan die met name is gericht op het verlenen van chronische zorg.

Onze praktijkondersteuner houdt spreekuur voor patiënten met risicofactoren voor hartvaatziekten zoals hoge bloeddruk en suikerziekte. Zij draagt er zorg voor dat de controles op een deskundige wijze verloopt. Bovendien heeft zij wat meer tijd voor een patiënt, waardoor u terecht kunt voor uitgebreide voorlichting en uitleg.

Daarnaast houdt zij spreekuur voor patiënten met longziekten, zoals astma en COPD. Patiënten kunnen terecht voor medicatie controles. Ook kan de praktijkondersteuner u begeleiden bij het stoppen met roken.

Tenslotte heeft de praktijkondersteuner een rol in de zorg voor ouderen. Ze doet huisbezoeken voor bijvoorbeeld wondverzorging, geheugentesten of voor het verlenen van de hierboven genoemde zorg als een oudere niet meer mobiel is.

De praktijkondersteuner-GGZ, Marjolein ter Horst is ook in de praktijk werkzaam. Zij kan hulp bieden bij problemen van psychische aard. U kunt bij haar terecht met klachten als somberheid of angst en voor relatie- en opvoedingsproblematiek. Ook kan zij hulp bieden bij stoppen met roken of drinken. Zij is maandag- en donderdagochtend aanwezig in onze praktijk en kan u kortdurend begeleiden of ondersteunen.
Indien nodig kan zij u wijzen bij welke instantie u moet zijn voor verdere hulp.

Contact

Telefoon 0546-434058
 

Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink

Titus Brandsmahof 1
7606 SB Almelo
Telefoon:
0546-434058
Fax:
0546-539747
:
Routebeschrijving >

Keurmerk NHG

NPA logo

Onze praktijk is NHG geaccrediteerd.

handig